sunnuntai 21. joulukuuta 2014

9. Aisuri

Kun tarpeeksi tutustuin häneen ja elämäänsä, aloin mukautua. Niin kai siinä kävi. Pikku hiljaa huomasin kiihottuvani hänestä muiden kanssa. Olin mustasukkainen ja loukattu, mutta sopeuduin ajatukseen.

Voiko mikään olla enää perverssimpää kuin löytää itsensä onanoimasta nauttien virtuaaliseksistä, jota hän harrasti minun aikanani ja minusta riippumatta. Jonkun toisen kanssa. Miten hän sopi treffejä ja fantasioi. Kuullostaa raadolliselta, mutta nessu imee kaiken mitä keho erittää. Vielä kun siihen saisi vitutuksen ja itseinhonkin niistettyä.

Taisteltuani vastaan riittävästi luovutin. Ehdotin hänelle, että kokeilisimme ryhmäseksiä. Ottaisimme mukaan toisen miehen. Tunsin välillämme avoimuutta ensimmäistä kertaa kuukausiin. Hävettää myöntää tuokin.

Hän suhtautui varauksin, mutta oli kaiketi kiinnostunutkin. Fantasioimme aiheella. Ehkä siinä olisi meille tie. Saisin elämältäni selkääni, ehkä - mutta ainakaan minun ei tarvitsisi selvittää ominpäin mitään. Tiedän, kuullostaa säälittävältä, mutta sitä se on - kun kaikki on mennyt. Kaikella tarkoitan uskoa. Työ on vielä jäljellä. Ja se vitun auto. Ja tietysti rakkaus...

On tietenkin selvää, että tuumasta toimeen ei ryhdytä heti. Vaan vasta heti kun mahdollista. Teimme profiilin - tällä kertaa yhteisen. Verbaliikaltaan hakijat olivat minun näkökulmastani suunnilleen samaa tasoa kuin se myyntimies, mutta hän piti yhtä nuorukaista kiinnostavana. Onneksi kaverilla oli minua isompi kulli. Miehille tuollaiset asiat ovat tärkeitä.

2 kommenttia:

  1. Olen seurannut blogejasi alusta asti. Tämä viimeinen löytyi vasta vuoden viiveellä, mutta löytyi kuitenkin. Paljon kaunista ja paljon pahaa on matkalle mahtunut, mutta kun keskiössä olet kuitenkin sinä, niin kiinnostaisi tietää, että mitä sinuun on mukaan tarttunut? Mitkä ovat päälimmäiset tuntemukset, ajatukset ja opetukset?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa, että löysit jatko-osan.

      Päälimmäisenä ajatuksena, opetuksena ja hartaana toiveena on se, että toivottavasti edes joku ajattelee ennen toimintaa. Turha itkeä blogiin ja huutaa maailmalle jos maailma ei pysähdy analysoimaan itseään ja opi virheistäni.

      Poista